Logo Website

Xaralyn

Xaralyn

Xaralyn sfeerhaarden: creëer makkelijk het effect van echt vuur
Met de sfeerhaarden van Xaralyn creëer je makkelijk het effect van echt vuur. De Xaralyn elektrische openhaard kunnen decoratief worden gebruikt, maar er zijn ook uitvoeringen met een verwarmingsstand. De bio ethanol sfeerhaarden zijn ook in diverse uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan een luxe inbouw bio ethanol openhaard.

Het Clean Fire System van Xaralyn

Xaralyn werkt met een clean fire systeem, dit houdt in dat zij haarden aanbieden zonder uitstoot en met respect voor de omgeving. Een groot voordeel hiervan is dat een rookkanaal niet nodig is. De bio-ethanol haarden van Xaralyn zijn daardoor veilig én zuinig. 

Het aanbod open haarden van Xaralyn

Xaralyn heeft verschillende soorten open haarden. 

  • Vrijstaande open haarden: een echt eye catcher in jouw woning. Het is een combinatie van een schouw en een inzethaard.  
  • Wandhaarden zijn ook verkrijgbaar bij Ambiance Haarden, zowel elektrisch als bio-ethanol. Deze wandhaarden zijn ruimtebesparend, maar geven wel de nodige gezelligheid.  
  • Een inbouwhaard, ook deze is beschikbaar in elektrisch en bio-ethanol. Een inbouw open haard kan worden geplaatst onder een TV als cinewall of bijvoorbeeld als roomdivider.  

Bezoek onze showroom in Breda om een Xaralyn in het echt te bewonderen!

Geen een haard is hetzelfde, iedere haard heeft namelijk plus- en minpunten. Het kan lastig zijn om zo’n keuze te maken op basis van een afbeelding op internet. Wij raden je daarom aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Breda, waar we jou persoonlijk advies kunnen geven. Mocht je besluiten om een haard aan te schaffen bij Ambiance Haarden, dan wordt jouw haard gratis geleverd in Nederland en België. De haarden worden binnen 1 dag of soms binnen enkele dagen geleverd. We hopen je snel te zien in Breda