Waterdamphaarden

Een waterdamphaard: een elektrische haard op basis van waterdamp.
Bij waterdamphaarden is er de mogelijkheid om te kiezen voor een warmte-element. Het vuur van een waterdamphaard is bijna niet te onderscheiden van echt vuur.

Wij hebben geen producten gevonden met deze filter.

De verschillende waterdampenhaarden bij Ambiance Haarden

Ambiance Haarden biedt verschillende types waterdamphaarden aan.  Deze waterdampenhaarden variëren niet alleen in uiterlijk, maar ook in functionaliteiten. Een waterdamphaard moet ongeveer na 8 tot 10 uur worden bijgevuld. Dit kan simpel met kraanwater worden gedaan. Een waterdamphaard heeft enkel water en stroom nodig. Een waterdamphaard kan bijdragen aan het verhogen van de luchtvochtigheid binnenshuis, welke vaak veel te laag is. Een win-win situatie!

 

Het uiterlijk van jouw waterdamp haard

De waterdamp openhaarden bij Ambiance Haarden zijn van het merk Dimplex. De haarden verschillen allen in uiterlijk. Hierdoor zit er altijd wel een haard bij die past bij jouw smaak.

  • Zo is het bij de Dimplex Opti-Myst 3 step mogelijk om de haard in te bouwen als tweezijdige haard of als een front haard. Hierdoor is de haard gemakkelijk naar eigen wens samen te stellen.
  • De Dimplex Silverton Opti-Myst kan zelfs worden geplaatst in een bestaande open haard. De stammen van deze waterdamp open haard kunnen afzonderlijk op hun plek worden gelegd. Zo heb je de volledige regie over jouw open haard!
  • Dit geldt ook voor de Dimplex Albany: deze waterdamp haard kan strak in de wand worden ingebouwd, maar ook worden gecombineerd met een schouw. Bij deze haard bevinden zich een aantal lampen die kleur geven aan de damp. Hierdoor ontstaat er een realistisch vlameffect.

 

Bekijk jouw favoriete haard in het echt!

Enthousiast geworden over een waterdamphaard? Wellicht is het prettig om de haard eerst in het echt te bekijken voordat je een aankoop doet. Geen probleem! Onze showroom met diverse, scherp geprijsde haarden is gevestigd in Breda. Hier proef je de echte sfeer die een waterdamphaard met zich meebrengt. Met behulp van onze specialisten kunnen we je helpen met de keuze maken. De waterdamphaarden worden gratis verzonden binnen Nederland en België. We hopen je snel te verwelkomen in onze showroom!