Valerio Fire

Valerio Fire

Valerio Fire: een levensechte elektrische open haard.
Deze sfeerhaard wordt vormgegeven door een dunne frame met levensechte vlammenbeelden. Het geeft een enorm sfeervolle indruk!

Een greep uit het assortiment van Valerio Fire

Bij Ambiance Haarden wordt onder andere het product Valerio Fire Deluxe sfeerhaard 72 inch aangeboden. Deze elektrische sfeerhaard heeft diverse opties inbegrepen.

  • Onder andere het vlammenbeeld wat bestaat uit 5 kleuren. Zo kan je het vuur aanpassen naar de setting in het huis of de stemming.
  • Daarnaast zijn er 5 helderheidsniveaus. Wil je dat het vuurtje ter decoratie op de achtergrond zichtbaar is? Kies dan voor een laag helderheidsniveau. Wil je dat het vuur een prominentere rol speelt in de woning, bijvoorbeeld wanneer het een koudere winteravond is? Kies dan voor een hoger helderheidsniveau.
  • Tenslotte zijn er 4 snelheidsniveaus, die ook volledig aanpasbaar zijn. Doordat er verschillende mogelijkheden zijn, heb je iedere keer dat je gebruikt maakt van jouw open haard een geheel ander beeld.

Creëer je eigen stijl van jouw open haard

Naast de verschillende kleuren vlammenbeeld, de diverse helderheidsniveaus en de drie snelheidsniveaus is het bij sommige sfeerhaarden ook mogelijk om de temperatuur in te stellen. De Valeria Fire DIAMOND sfeerhaard 72 inch heeft een ingebouwde verwarming welke in te stellen is van 20 t/m 30 graden. Tevens is het ook mogelijk om de onderkant van de sfeerhaard aan te passen naar eigen stijl. Heb je bijvoorbeeld een industrieel interieur, kies dan bijvoorbeeld voor hout of kiezelstenen in jouw elektrische sfeerhaarden. Houd je meer van een modern en chique interieur, kies dan voor een kristallen onderkant van jouw sfeerhaard. De variatie zorgt direct voor een andere uitstraling van jouw elektrische haard!

Persoonlijk advies in Breda

De sfeerhaarden van Valerio Fire zijn modern en tijdloos. Om écht een goede indruk te krijgen van een sfeerhaard, wordt het aangeraden om een bezoek te brengen aan onze experience center. Hier kan je verschillende open haarden met elkaar vergelijken en kan je de voor- en nadelen op een rijtje zetten. De voordelen van Ambiance Haarden kunnen we in ieder geval wél digitaal voor je opsommen: Gratis verzending in Nederland en België én binnen 1 tot enkele dagen wordt jouw nieuwe sfeerhaard geleverd. We zien je graag in onze experience center in Breda!