Home

Méer dan alleen haarden!

Elektrische sfeerhaarden

Elektrische inbouwhaarden zijn verkrijgbaar met vele designs en afwerkingen

Waterdamp haarden

Prachtig mooi 3D vuurbeeld om eindeloos van te genieten

Bio-ethanol haarden

Een haard met echte vlammen zonder schoorsteen

Cinewalls

Ook in het uiterlijk van een Cinewall kan je eindeloos combineren

Aanbiedingen

Tot 45% KORTING en GRATIS verzending!

Haarden voor iedere plek

Ambiance Haarden biedt verschillende haarden aan die op nagenoeg ieder mogelijke plek neergezet kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om voor een hangende haard te kiezen.

Dit alles wordt mogelijk omdat er geen afvoerbuizen meer nodig zijn. De uitstraling van de kachels variëren, van een dunne glaswand tot een sfeerhaard met ombouw. Zo geef je jouw open haard direct een andere uitstraling!

Showroom

Ben je nieuwsgierig geworden? We begrijpen dat het prettig kan zijn om de haarden in het echt te zien.

Ambiance Haarden heeft een showroom in Breda met scherp geprijsde open haarden.

Op deze manier kan je de haarden eerst in het echt bekijken en de sfeer ervaren die de haarden met zich meebrengen.

In de showroom kan je ook terecht voor persoonlijk advies. Ambiance Haarden biedt gratis verzending binnen Nederland en België. Binnen no-time ben jij al aan het genieten van jouw nieuwe elektrische kachel! Zien we je snel in Breda?

Populaire sfeermakers

Ambiance Haarden

Ambiance Haarden Showroom

Maak een afspraak met een van onze specialisten in de showroom.

Ontdek onze Cinewalls

De keuze bij Ambiance Haarden is eindeloos. Een cinewall wordt op maat gemaakt met daarbij de keuze uit een elektrische sfeerhaard of bio-ethanol haard. Deze twee haarden zijn beide zonder afvoer. Een stopcontact is al genoeg om jouw haard te laten werken.

Met een cinewall worden kabels en snoeren weggewerkt en is een strak uiterlijk gegarandeerd. Omdat een cinewall een combinatie is tussen een televisie en een open haard, wordt er een centrale plek gecreëerd in de woning. Dit zorgt voor een perfecte plek waar jong en oud samen kan komen om ouderwets te genieten.

Onze merken

Over Ambiance Haarden

Elektrische sfeerhaarden zijn een hot topic. Veel mensen stappen over van gashaarden of klassieke open haarden naar elektrische haarden. Ambiance Haarden zag haar kans schoon om dromen van velen waar te maken: een prachtig interieur waarin een elektrische haard tot haar volste recht komt.

Ambiance Haarden garandeert kwaliteit en exclusiviteit. Dankzij een divers team van specialisten, kunnen wij je droominterieur verwezenlijken. Wij werken o.a. samen met BANDUDESIGN, die al jarenlang ervaring heeft op het gebied van interieur design. Voor maatwerk cinewalls, plannen wij een persoonlijk gesprek in met onze designer. Samen kijken we naar de beste combinatie van materialen en hoogkwalitatieve sfeerhaard.