Gashaarden

Zorg voor de échte ervaring in huis.
Er wordt immers gebruik gemaakt van echt vuur. Gelukkig is het tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan vroeger: met één druk op de knop staat jouw sfeervolle vuurtje aan.

Over de Element4 Summun 190 Fronthaard

Bij Ambiance Haarden ben je aan het goede adres voor een gashaard. De Element4 Summun 190 Fronthaard is een haard met levensecht vuur. Deze gashaard is beschikbaar in verschillende opstellingen. Allereerst een hoekhaard, wat zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer in de woning. Ten tweede een fronthaard, wat zorgt voor een centrale plek in de ruimte. Tenslotte een driezijdige variant, waarin de haard centraal staat en er echt geleefd kan worden om de haard heen. De haard is 190 cm, een echte eye-catcher dus! Het is een gesloten systeem met een afvoersysteem. Het vuur wordt gecontroleerd middels een afstandsbediening. Onder het mom van ‘gemak dient de mens’!

 

Element4 gashaarden, vooruitstrevende techniek

Wanneer je het hebt over Element4, heb je het automatisch over vooruitstrevende techniek.

  • De haarden zijn efficiënt in gebruik en, zoals eerder benoemd, op afstand bedienbaar.
  • De gashaarden van Element4 trekken de aandacht, maar zijn ook bescheiden in uitvoering. De haarden van Element4 zijn wereldwijd bekend onder designers, architecten en consumenten. Een divers aanbod voor een diverse doelgroep.
  • Een gashaard is in deze tijd wellicht minder voordelig dan je voor ogen had. Gelukkig staat het vlambeeld centraal in het ontwikkeltraject van Element4. Ook op laagvermogen is dit het geval, zelfs dan is er nog een vol vuurbeeld tegen een lager tarief. Zo blijf je genieten van jouw gashaard!

 

Krijg gratis advies van onze experts

Nieuwsgierig geworden naar een gashaard? Of ben je benieuwd naar een elektrische of bio-ethanol haard? Er zijn veel opties en dat maakt de keuze niet altijd gemakkelijk. Om je zo goed als mogelijk te helpen raden we je aan om een bezoek te plannen aan onze showroom in Breda. Wij van Ambiance Haarden kunnen jou op deze manier de beste én persoonlijkste advies geven. De haarden van Ambiance worden gratis geleverd binnen Nederland en België. We hopen je snel te verwelkomen in onze showroom in Noord-Brabant!