Faber

Faber

De Faber openhaarden: al 175 jaar een begrip. 
De geschiedenis van dit merk wordt al jaren getekend door een schat aan technologische ontwikkelingen en innovaties. Ambiance Haarden biedt verschillende haarden aan van het merk Faber.  

Elektrische haarden van Faber, klaar voor de toekomst! 

Faber is meer dan alleen open haarden en elektrische haarden. Bij Ambiance Haarden worden er diverse modellen verkocht van het merk Faber. Een voorbeeld hiervan zijn de e-MatriX haarden. Deze e-MatriX haarden zijn gericht op de toekomst. Wil je bijvoorbeeld geen gas– of houthaard, of heb je simpelweg geen gasaansluiting? Met de e-MatriX open haarden kan je toch genieten van een heerlijk vuurtje.  

  • Deze elektrische haarden zijn ontwikkeld uit een driedimensionale technologie.  
  • Met deze haarden is het energieverbruik van jouw elektrische haard minimaal en er is zelfs helemaal geen uitstoot. Zo heb je klaar voor de toekomst.  
  • De e-MatriX serie van Faber biedt verschillende opstellingen aan. Je hebt de keuze uit een driezijdige open haard, een hoekhaard of een front haard.  

Elektrische doorkijkhaarden  

Naast de elektrische haarden in de wand biedt Ambiance Haarden ook e-Box haarden aan van het merk Faber. Ook bij deze open haarden is er geen gas of schoorsteen nodig voor het gebruik van de haard. Dit scheelt wederom aanzienlijk in energiegebruik. Dit alles maakt een elektrische doorkijkhaard een perfecte keuze voor mensen die een goede prijs-kwaliteitverhouding waarborgen. Bij een elektrische doorkijkhaard is het mogelijk om de haard te decoreren met een realistische houtset, carrara kiezel of een splitsteen.  

Persoonlijk advies in Breda 

Rest jou nog de vraag of een Faber open haard bij jou past? Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze experts voor persoonlijk advies. Iedere ruimte is anders en er is geen one-size-fits-all principe wanneer het aankomt op een open haard. Wij helpen je graag op weg in onze showroom in Breda. Als je je keuze hebt gemaakt, wordt jouw haard binnen enkele dagen gratis geleverd in Nederland en België. Zo kan één afspraak bij Ambiance Haarden in NoordBrabant al voldoende zijn om een definitieve keuze te maken. Zien we je snel in Breda?