Element4

Element4

Een Nederlands merk: Element4
Element4 is een Nederlands merk, waardoor zij praktisch en nuchter te werk gaan. Element4 heeft verschillende soorten haarden, namelijk elektrische indoor haarden, indoor gashaarden en outdoor gashaarden.

De indoor haarden van Element4

Element4 biedt indoor gashaarden en indoor elektrische haarden aan. Er zijn verschillende haarden beschikbaar, van een 3-zijdig model, roomdividier tot een doorkijkmodel. Zo kan je ervoor kiezen om de haard subtiel op te stellen of het juist als een eye-catcher te laten functioneren. Eén ding is zeker: Element4 heeft een haard voor iedereen! 

De outdoor haarden van Element4

Een toevoeging in de tuin waardoor je de zomer- én wintermaanden kan genieten van een gashaard. Alle haarden van Element4 hebben verschillende uitvoeringen en designs, zodat het altijd past bij jouw interieur en smaak. Zelfs voor een kleiner balkon hebben wij een passende gashaard 

Bezoek Ambiance Haarden Breda en bewonder de haarden in het echt 

Onze showroom in Noord-Brabant heeft een divers scala aan haarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als jouw haard thuis wordt geleverd. In combinatie met het passende advies van onze experts, loop je onze showroom uit met een perfecte haard voor jouw woning. Wist je dat al onze haarden gratis worden geleverd in Nederland en België? We hopen je snel te zien in onze showroom in Breda!