Elektrische Sfeerhaarden

Elektrische sfeerhaarden

Sfeerhaarden: makkelijke & snelle sfeermakers voor in huis!

Er zijn verschillende opties bij elektrische kachels, denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, helderheidsniveaus en verschillende vlammenbeelden. De elektrische open haarden van Ambiance Haarden hebben voor ieder wat wils!

De voordelen van een sfeerhaard

Een elektrische kachel is erg realistisch: het is haast niet te onderscheiden van echt vuur. Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen voor een sfeerhaard die warmte afgeeft. Zo wordt het gevoel van een echte kachel nog meer nagebootst!
  • Een elektrische open haard heeft een lagere uitstoot ten opzichte van gas- en houtkachels. Een energiezuinigere oplossing dus.
  • Een ander groot voordeel is dat er geen rookkanaal nodig is, omdat er simpelweg geen uitstoot is. Dit scheelt een hoop tijd en moeite.
  • Met een bijgeleverde afstandsbediening is het mogelijk om de sfeer van de haard naar eigen smaak aan te passen.
  • Zo is het bij diverse open haarden mogelijk om de kleur en de temperatuur aan te passen. 

Het uiterlijk van jouw open haard

Ambiance Haarden biedt verschillende elektrische kachels aan die op nagenoeg ieder mogelijke plek neergezet kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om voor een hangende haard te kiezen. Dit alles wordt mogelijk omdat er geen afvoerbuizen meer nodig zijn. De uitstraling van de kachels variëren, van een dunne glaswand tot een sfeerhaard met ombouw. Bij de open haarden van Ambiance Haarden heb je bij diverse kachels de keuze uit een houtset of Crystal Ice als decoratie. Zo geef je jouw open haard direct een andere uitstraling!

Kom langs in onze showroom in Breda!

Ben je nieuwsgierig geworden? We begrijpen dat het prettig kan zijn om de haarden in het echt te zien. Ambiance Haarden heeft een showroom in Breda met scherp geprijsde open haarden. Op deze manier kan je de haarden eerst in het echt bekijken en de sfeer ervaren die de elektrische sfeerhaarden met zich meebrengen. In de showroom kan je ook terecht voor persoonlijk advies. Ambiance Haarden biedt gratis verzending binnen Nederland en België. Binnen no-time ben jij al aan het genieten van jouw nieuwe elektrische kachel! Zien we je snel in Breda?

Maak een afspraak

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een afspraak maken. Geef uw voorkeursdatum door en laat uw mail-adres achter. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter.