Dru

Dru

Dru haarden: haarden en kachels voor elk interieur. 
Met een elektrische sfeerhaard van Dru is het mogelijk om jouw haard op elke gewenste positie te plaatsen in je interieur. Dit alles wordt mogelijk gemaakt middels een stekker en zonder afvoer kanaal. Dru heeft natuurlijk ook nog de fantastische gashaarden met een mooi vlammenspel. 

De sfeervolle haarden van Dru

Een elektrische haard van Dru is een veilige en eenvoudige oplossing voor het verwarmen van jouw woning. Met een elektrische haard is er geen verbranding nodig. Je steekt enkel de stekker in een stopcontact en drukt op een afstandsbediening. Hierna ontstaat er direct een vuurtje. De voordelen van een elektrische haard zijn dat er een verbranding plaatsvindt en het is niet nodig om de haard aan te sluiten op een afvoerkanaal. Er komt namelijk geen rook vrij. Een elektrische haard van Dru is een duurzamer alternatief in verhouding tot een gashaard of een houthaard 

Elektrische doorkijkhaarden 

  • Het vuur lijkt net echt, zeker in combinatie met het geluid van knisperend hout en een vlammenspel. De combinatie van deze factoren zorgt voor de juiste beleving. 
  • De haard wordt gemakkelijk bediend middels een afstandsbediening. 
  • De DRU Virtuo lijn zijn de nieuwe elektrische haarden van DRU. De haard biedt naast sfeer ook warmte in de woning. 
  • De Virtuo haarden van DRU hebben een geavanceerde 3D-technologie waardoor het mogelijk wordt gemaakt om vanuit alle hoeken te genieten van een sfeervol vuur. 

Persoonlijk advies in Breda

Er zijn veel keuzes wanneer het aankomt op een nieuwe elektrische haard. De experts van Ambiance Haarden helpen jou graag met de juiste keuze. Om de keuze makkelijker te maken raden we je aan om een bezoekje te plannen naar onze showroom in Breda. Hier zijn de meeste producten in het echt zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt over jouw potentiele, nieuwe open haard. Alle producten worden gratis geleverd binnen enkele dagen in Nederland en België. Daarnaast is het mogelijk om in drie termijnen via iDeal te betalen.