Dimplex

Dimplex

Dimplex sfeerhaarden: de illusie van echt vuur.
Hoewel de haarden dus elektrisch zijn, zijn de Dimplex haarden expert in het creëren van een vlammenspel, gloeiende stammen en het knisperen van het hout. Het geeft een knus en behaaglijk gevoel.

De vuurtorens uit Scandinavië

Een inspiratiebron voor Dimplex zijn de vuurtorens uit Scandinavië. Deze stoere haarden zijn gemaakt van authentieke materialen en voorzien van zuivere en subtiele details. Elke haard creëert schitterende, levensechte vlammen dankzij het elektrische Optimyst vuur. Naast de mooie uitstraling, zijn deze vlammen ook veilig en schoon. De elektrische haarden van Dimplex gevens tevens warmte af. Er zijn drie standen op deze haarden: uit, 1 en 2kW. Tenslotte beschikt iedere elektrische haard over een thermostaat.

De open haarden van Dimplex

  • Een van de open haarden van Dimplex zijn de Sierra haarden.
  • De Sierra haard is een luxueuze toevoeging aan uw interieur. De haard wordt in drie verschillende formaten aangeboden, namelijk 48 inch, 60 inch en 72 inch.
  • De Sierra haard heeft diverse installatiemogelijkheden: inbouw, opbouw of als vrijstaande open haard.
  • Het is daarnaast mogelijk om het vuurbed en de verlichting in de haard aan te passen. Zo kan de haard worden aangepast aan de setting in het huis.
  • Een andere lijn van de Dimplex haarden is de Winslow. Deze haarden zijn net zoals Sierra makkelijk te monteren.
  • De Winslow haard heeft als mogelijkheid om het vuurbed aan te passen met traditionele houtblokken, kristallen of met kiezels. Zo creëer je in een handomdraai jouw eigen look voor de haard.

Gratis verzending binnen Nederland en België voor jouw Dimplex haard!

De haarden van Dimplex hebben ieder zo zijn eigen voor- en nadelen. Welk type haard van Dimplex past het beste in jouw huis? Onze experts lichten je hier graag over in. Zo is het mogelijk om langs te komen in onze showroom in Breda. Wij kunnen je dan een beter en persoonlijker advies geven. Mocht je besluiten om een haard aan te schaffen bij Ambiance Haarden, dan wordt jouw haard gratis geleverd in Nederland en België. De haarden worden binnen 1 dag of soms binnen enkele dagen geleverd. We hopen je snel te zien in Breda! Bekijk ook onze andere merken haarden.