Cinewalls

Een cinewall: jouw eigen thuisbioscoop!

Een cinewall is een tv in combinatie met een open haard. Deze twee elementen worden doorgaans in een kast geplaatst waarin de tv en haard in verwerkt worden.

Hoe werkt een Cinewall?

De keuze bij Ambiance Haarden is eindeloos. Een cinewall wordt op maat gemaakt met daarbij de keuze uit een elektrische sfeerhaard of bio-ethanol haard. Deze twee haarden zijn beide zonder afvoer. Een stopcontact is al genoeg om jouw haard te laten werken. Met een cinewall worden kabels en snoeren weggewerkt en is een strak uiterlijk gegarandeerd. Omdat een cinewall een combinatie is tussen een televisie en een open haard, wordt er een centrale plek gecreëerd in de woning. Dit zorgt voor een perfecte plek waar jong en oud samen kan komen om ouderwets te genieten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ook in het uiterlijk van een Cinewall kan je eindeloos combineren.
Zo is het mogelijk om te kiezen voor een moderne uitstraling, met bijvoorbeeld een betonlook ombouw om je open haard. Of kies voor dezelfde kleur als de aansluitende muren, zo valt de tv en de haard weg in het geheel. Anderzijds is het uiteraard mogelijk om een echte thuis bioscoop ervaring te creëren door Ledverlichting toe te voegen in diverse kleuren.
Of ga je juist voor een zwevend plateau, boekenplanken of wellicht met opberg nissen?
Door alle keuzes die je persoonlijk kan maken zorg je voor een eigen twist aan jouw cinewall.

Denk samen met onze experts na over jouw cinewall

Een cinewall is verschillend per interieur en dus maatwerk. Als je interesse hebt in een cinewall raden we je aan om langs te komen in onze showroom in Breda. Op deze manier kunnen we, persoonlijk, met jou aan de slag gaan en na te denken over de mogelijkheden. Mocht je vervolgens positief zijn, kunnen we aan de slag met het maken van jouw cinewall. Normaal gesproken worden onze haarden de volgende dag of binnen enkele dagen geleverd, maar omdat dit maatwerk is kan dit afwijken. Dit wordt tijdens de afspraak met je doorgenomen. De cinewall wordt gratis verzonden in Nederland en België.

Cinewall Offerte Aanvraag

Naam(Vereist)
Stuur bijvoorbeeld een foto of schets van jou droom cinewall.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, heic, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.