Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick

Maak kennis met haarden van Charlton & Jenrick
Maak kennis met haarden van Charlton & Jenrick: de haarden en kachels van Engeland. Charlton & Jenrick bieden verschillende soorten haarden aan, voor ieder wat wils. Zo wordt ook de Charlton & Jenrick elektrische openhaard aangeboden bij Ambiance Haarden Breda. 

De elektrische kachels van Charlton & Jenrick

Bij Charlton & Jenrick worden er verschillende elektrische haarden aangeboden. Zo zijn er kachels die gemakkelijk ingebouwd kunnen worden, waardoor de kachels helemaal past in het interieur. Ook hebben de kachels verschillende instellingen, waarmee je de intensiteit van het vuur kan aanpassen. 

De houtkachels van Charlton & Jenrick

Onze houtkachels bieden de meest krachtige vlammenbeelden die er zijn. In combinatie met de warmte efficiëntie van onze kachels beleeft u een unieke ervaring. De kachels van Charlton & Jenrick zijn Ecodesign Ready-kachels, wat inhoudt dat de kachels milieuverantwoordelijk zijn.  

Gratis verzending binnen Nederland en België voor jouw haard!

Bij Ambiance Haarden Breda wordt jouw haard gratis geleverd in Nederland en België. Het streven is om de haarden binnen enkele dagen te leveren, maar vaak kan dit al binnen 1 dag. Zo geniet je wel heel snel van een sfeervolle haard. Het is ook mogelijk om onze showroom in Noord-Brabant te bezoeken. Kom dus snel langs in Breda en bewonder onze kwalitatieve haarden!