British Fires

British Fires

British Fires kenmerkt zich als geen ander 
Met een elektrische sfeerhaard van British Fires is het mogelijk om heel dicht bij het realistische te komen. Dit is omdat de Deluxe uitvoering bestaat met echt hout en vanwege het mooie vlammen spel lijkt het op een echte houthaard.

De sfeervolle haarden van British Fires

Een elektrische sfeerhaard van British Fires is een veilige en eenvoudige oplossing voor het verwarmen van jouw woning. Met een elektrische haard is er geen verbranding nodig. Je steekt enkel de stekker in een stopcontact en drukt op een afstandsbediening. Hierna ontstaat er direct een mooi vlammenspel. De voordelen van een elektrische haard zijn dat er Geen verbranding plaatsvindt en het is niet nodig om de haard aan te sluiten op een afvoerkanaal. Er komt namelijk geen rook vrij. Een elektrische haard van British fire is een duurzamer alternatief in verhouding tot een gashaard of een houthaard 

Elektrische doorkijkhaarden 

  • Het vuur lijkt net echt, zeker in combinatie met het hout en een award winnend vlammenspel. De combinatie van deze factoren zorgt voor de juiste beleving. 
  • De haard wordt gemakkelijk bediend middels een afstandsbediening. 
  • De British Fires New Forest Deluxe met darkglas lijn zijn de nieuwe elektrische haarden van British Fires. De haard biedt naast sfeer ook warmte in de woning. 
  • De British Fires elektrische sfeerhaarden hebben een diepe inkijk en diepe zijruit waardoor het mogelijk wordt gemaakt om vanuit alle hoeken te genieten van een sfeervol effect.
  • De driezijdige haarden kunnen ook als front of corner geinstalleerd worden 

Persoonlijk advies in Breda

Er zijn veel keuzes wanneer het aankomt op een nieuwe elektrische haard. De experts van Ambiance Haarden helpen jou graag met de juiste keuze. Om de keuze makkelijker te maken raden we je aan om een bezoekje te plannen naar onze experience center in Breda. Hier zijn de meeste producten in het echt zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt over jouw potentiele, nieuwe open haard. Alle producten worden gratis geleverd binnen enkele dagen in Nederland en België.