Bio-ethanol sfeerhaarden

Een milieu- en economisch- bewuste keuze: de bio ethanol sfeerhaarden.
We bieden verschillende modellen aan, in verschillende prijsklassen. Dit alles maakt het een toegankelijke sfeerhaard!

Wat is een bio-ethanol sfeerhaard?

Een bio-ethanol sfeerhaard brandt op bio-ethanol. Dit is een duurzame brandstof, vergelijkbaar met alcohol. Het is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Dit zorgt ervoor dat er geen rookkanaal nodig is. Hierdoor is er meer vrijheid in de plaatsing van de haard. Dit alles maakt het een milieu- en economisch- bewuste keuze. Bij de keuze voor een bio-ethanol sfeerhaard is het van belang om te letten op de grootte van de ruimte. Onze experts kunnen je hier uiteraard advies over geven.

De prijs van jouw bio-ethanol haard

De prijzen van bio-ethanol haarden lopen erg uiteen. Zo beginnen de sfeerhaarden bij een prijs van €470,-. Voor deze fijne prijs heb je een bio-ethanol brander met keramische steen inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en een trechter.

  • Deze ethanol brander maakt het mogelijk om te plaatsen in wat kleinere ruimtes.
  • Ambiance Haarden biedt ook een luxere bio-ethanol sfeerhaard aan, namelijk een vrijstaande doorkijkhaard.
  • De Xaralyn Ambiance wordt uitgevoerd met een bio-ethanol brander, waar levenslange garantie op zit.
  • De verschillende prijsklasse van deze haarden in combinatie met de milieubewustere keuze maakt het een erg toegankelijk product.

Krijg gratis advies van onze experts

Speciaal voor jou zijn diverse bio-ethanol haarden scherp geprijsd. Hierdoor hopen we dat er voor iedereen een passende haard te vinden is bij Ambiance Haarden. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar onze haarden, plan dan een bezoekje in bij onze Experience Center in Breda! Onze experts kunnen je dan een gerichter en passender advies geven over jouw toekomstige haard. Daarnaast biedt Ambiance Haarden gratis verzending aan voor klanten binnen Nederland en België. Als je jouw keuze hebt gemaakt wordt jouw bio-ethanol haard al snel geleverd!