Aflamo

Aflamo

Maak kennis met de premium haarden van Aflamo.
De elektrische haarden van Aflamo zijn kwalitatieve producten met een luxe design. De elektrische haarden zijn gemaakt door de beste engineers.  

De voordelen van AFLAMO 

Er zijn meerdere voordelen te beschrijven van een AFLAMO elektrische haard ten opzichte van een houtkachel of gashaard. Bij een AFLAMO elektrische haard zijn namelijk geen afvoerbuizen nodig en er wordt geen rook veroorzaakt. Uit de elektrische haarden van AFLAMO is er tevens geen uitstoot van gevaarlijke gassen en het merk heeft een zeroemission wanneer er gebruikt wordt gemaakt van groene stroom uit zonne- of windenergie. De haarden van AFLAMO beschikken over een ARS, anti reflective shield, wat inhoudt dat de spiegeling wordt gereduceerd 

Maak kennis met de luxe die AFLAMO te bieden heeft 

AFLAMO heeft realistische elektrische inbouwhaarden met diverse designs en afmetingen. 

  • Iedere haard beschikt tevens over een Power Heat. Dit houdt in dat er direct warmte wordt afgegeven, zonder het gehele huis te hoeven verwarmen.  
  • De premiumlijn van AFLAMO heeft een nieuw model uitgebracht, namelijk Unique. Deze elektrische haard kan verwerkt worden in een cinewall. De haard is geruisloos en straalt luxe uit vanwege het driezijdige kijkopzicht. De haard biedt de mogelijkheid om iedere dag van de week aparte programma’s in te stellen. Zo kan je instellen dat de haard ’s avonds automatisch uitstaat wanneer de haard de gewenste warmte heeft bereikt.  De sfeerhaard van AFLAMO is tot wel een halve graad nauwkeurig in te stellen. Dit is slechts een greep uit het assortiment van AFLAMO, het is zeker de moeite waard om het merk te bekijken. 

Gratis verzending binnen Nederland en België voor jouw AFLAMO haard! 

AFLAMO wordt aangeboden door Ambiance Haarden. Bij Ambiance Haarden kiezen we alleen voor hoogwaardige sfeerhaarden. We raden je aan om jouw potentiële toekomstige haard te bezichtigen in het echt. Dit is mogelijk in onze showroom in Breda. De elektrische haarden uit onze webshop worden gratis geleverd in Nederland en België. Daarnaast is het mogelijk om een aankoop in drie termijnen te betalen met onder andere iDeal. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze showroom!